service

Besparingscalculatie

Wat kunt u besparen met KWO-Service

Doel

Na het kopen en bouwen van uw prachtige droomhuis in zijn fantastische vakantie omgeving rest nog maar een wens, en dat is een lang, gelukkig en zo goedkoop mogelijk vakantieleven in uw droomhuis en/of een goed verhuurrendement met uw vakantiewoning (sommigen gaan zelfs voor beiden).
KWO-S heeft tot doelstelling om u in het verwezenlijken van deze wens te ondersteunen.
KWO-S streeft naar: de kosten van het beheren van het huis zo laag mogelijk te houden.
KWO-S streeft naar: de opbrengst, het verhuurrendement, zo hoog mogelijk te maken.

4x besparing

KWO-S heeft voor de huizenbezitter een uniek servicesysteem ontwikkeld dat niet alleen een gebruiksvriendelijke, informatieve, en sociale functie heeft, maar waardoor u, in het beheren van uw huis op wel 4 gebieden gaat besparen:

1. Goedkoper beheren

Als u had gekocht in een Feriënparkconstructie dan was u gemiddeld 40% van de verhuuropbrengst kwijt geweest aan het beheren van uw woning. Dit nog uitgezonderd van verdere persoonlijke wensen. U bent collectief bezig en hebt dus weinig tot geen zeggenschap over de totale uitgaven.

Als u middels een huisbeheerder uw huis laat beheren dan kost het beheren van de sleutel, schoonmaak en controle van de afgesproken items, u ongeveer 38% van de verhuuropbrengst. Dit is natuurlijk nog zonder aspecten als sneeuwruimen, tuinonderhoud en verdere onderhoudsklussen aan de woning. U heeft nu wel de zeggenschap over wat u aan het huis gedaan wilt hebben.

Beperkt u zich alleen tot het sleutelbeheer en het regelen van bedrijven voor het onderhoud aan uw woning, dan betaalt u ongeveer 15% van de verhuuropbrengst. U heeft de zeggenschap over wat u aan het huis gedaan wilt hebben, maar uw beheerder zoekt de dienstenaanbieder voor u uit. Hiervoor rekent de beheerder een uurtarief. U heeft geen vrije keus in de dienstenaanbieders en middels de beheerder is er een tussenstation gecreëerd.

Bij het dienstenaanbiederssysteem op het KWO Service Portaal heeft u zelf controle over wie welke diensten uitvoert. Uw sleutelbeheer wordt eenvoudig en snel geregeld.

Door middel van het dienstenaanbiederssysteem van KWO-S wordt concurrentie mogelijk gemaakt. Dit impliceert dat monopolie moeilijker wordt gemaakt, waardoor er een betere prijs-/kwaliteitverhouding ontstaat voor onze verhuurders. Dit levert een beter verhuurrendement op.

Het is dus van groot belang dat iedereen mee helpt zodat zoveel mogelijk dienstenaanbieders zich op het platform laten presenteren. Aanmelden van dienstenaanbieders kan via: aanmelding-dienstenaanbieder op de site van KWO-S of persoonlijk via bakkerij Matitz. De dienstenaanbieder moet zichzelf persoonlijk aanmelden.
Het dienstenaanbiederssysteem van KWO-S bespaart u geld, tijd en zorgen.

2. Tijdwinst

KWO-S benadert dienstenaanbieders om zich op het platform te presenteren.
Door de eenvoudige indeling in dienstenaanbiederscategorieën heeft u in een oogwenk een beeld van het aantal bedrijven en bij vele een indicatie van de kosten.
U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan en u heeft meer overzicht, dat bespaart u tijd.

3. Op de hoogte blijven

KWO-S houdt u door middel van de nieuwsberichten op de hoogte van ontwikkelingen en nieuws rondom het thema huis beheren (op afstand). Heeft u zelf ook een idee voor een onderwerp of een nieuwsbericht? Dan horen wij dat graag en kunt u deze doorsturen via de contactpagina. Zo kunt u allemaal op de hoogte blijven, dat bespaart u veel tijd en moeite.

4. Collectief , creatief en sociaal netwerk

Een belangrijke winstpakker en/of besparing voor de huizenbezitter/verhuurder zit in het gebruik van het prikbord.

Iedereen kan elkaar een idee, een dienst of een bezitting aanbieden of vragen, zolang de inhoud maar te maken heeft met het beheren/verhuren van huizen en geen schade berokkend aan mede prikbordgebruikers, aan Koopwoningen Oostenrijk, aan KWO-, en aan KWO-I.
Lees hiervoor voorwaarden prikbord.

Kortom samen met KWO-S kunt u zorgen dat zoveel mogelijk KWO huizenbezitters en dienstenaanbieders mee doen aan het Service Portaal, om zo te komen tot een eenvoudig, goed, snel en efficiënt systeem voor het op afstand beheren van huizen.

U krijgt een beter verhuurrendement en meer tijd om te genieten van uw woning.