service

Veelgestelde vragen

Home
Is KWO-Service een onderdeel van de 4 elementen die Koopwoningen Oostenrijk vertegenwoordigt?
Ja. Na het kopen en bouwen heeft de klant vaak ook behoefte aan ondersteuning in huizenbeheer en verhuur. KWO-S ondersteunt de klant, op het gebied van huizen beheren (op afstand), met een serviceplatform en een uniek dienstenaanbieders systeem.
Kan iedereen een advertentie in het advertentieblok op de homepagina van KWO-S plaatsen?
Nee. De inhoud van de geplaatste advertentie in het reclameblok op de homepage van KWO-S dienen op geen enkele wijze een concurrerende inhoud te hebben t.a.v. delving en realisering van arbeidsinkomsten door Koopwoningen Oostenrijk, KWO-I of KWO. Het onderwerp van de advertentie moet een gerelateerd verband hebben met de inhoud van de 4 elementen: koop, bouw, service, verhuur van Koopwoningen Oostenrijk. Lees verder: Wilt u hier ook uw advertentie plaatsen?
Kan ik mij ook opgeven als referentie voor het Service Portaal?
Ja. Iedereen kan zijn referentieverhaal aanmelden door een kort bericht te sturen naar KWO-S via het formulier op de contactpagina.
Zijn de dienstenaanbieders op de homepage specialer dan de andere dienstenaanbieders?
Nee. Alle dienstenaanbieders die hun werk goed verrichten zijn speciaal. De dienstenaanbieder op de homepage heeft betaald voor extra promotie.
Nieuws
Kan iedereen een nieuwsbericht toesturen?
Ja. Het is de bedoeling dat het Service Portaal er is, voor- en door iedereen, zodat we samen sterker worden dan we nu al zijn. Als u belangrijke informatie hebt over het beheren van een huis (op afstand) of het verhuren, en u wilt deze informatie delen, dan zien wij dit graag tegemoet. U kunt de informatie versturen via het contactformulier.
Service Portaal
Kan iedereen zich aanmelden voor het besloten platform?
Nee. Alleen klanten van KWO en dienstenaanbieders, die een dienst willen aanbieden die in een van de categorieën past van het Service Portaal, en die zich willen plaatsen op het platform, hebben het recht om zich op te geven voor deelname aan het besloten platform. Lees voorwaarden huizenbezitter, voorwaarden dienstenaanbieder.
Als ik mij in het besloten gedeelte bevind, hoe kan ik dan terug naar het openbare gedeelte?
Als u bent ingelogd kunt u ook bij de openbare pagina’s van het Service Portaal. Enige uitzondering vormen de subpagina’s van het Service Portaal specifiek bedoeld voor zij die zich aan willen melden. Wilt u die pagina’s alsnog bekijken? Klikt u kunt bovenaan de pagina op “Afmelden”.
Stuurt KWO-S de dienstenaanbieders ook aan?
Nee. KWO-S benadert de dienstenaanbieders alleen om zich te presenteren op het platform. U dient zelf contact op te nemen met de betreffende dienstenaanbieder. Hoe de dienstenaanbieder inhoudelijk werkt staat geheel los van KWO-S.
Kan ik een klacht indienen over een dienstenaanbieder bij KWO-S?
Ja. Via de contactpagina kunt u ons berichten over de werkzaamheden van de dienstenaanbieder.
KWO-S zal inhoudelijk niet op de klacht ingaan maar bij regelmatige klachten over een dienstenaanbieder behoudt KWO-S zich het recht voor om de dienstenaanbieder te verwijderen. Op deze manier probeert KWO-S, samen met u, de kwaliteit van de dienstenaanbieders op het platform hoog te houden.
Moet ik de rekening van de dienstenaanbieder aan KWO-S betalen?
Nee. KWO-S zorgt alleen voor een ontmoetingsplaats tussen vraag en aanbod. Verrekening en inhoud van de dienst verloopt uitsluitend tussen de huizenbezitter en de dienstenaanbieder.
KWO info
Kan iedereen de formulieren uit KWO-info downloaden?
Nee. Om de informatie en formulieren op KWO-info te lezen en/of te downloaden, moet u een persoonlijke inlogcode hebben. U moet zich dan eerst aanmelden als huizenbezitter. Lees voorwaarden huizenbezitter, aanmelden huizenbezitter.
Prikbord
Kan iedereen zijn berichten op het prikbord zetten?
Nee. Alleen als u een huizenbezitter bent en in het bezit bent van een persoonlijke inlogcode kunt u een bericht op het prikbord zetten. Lees voorwaarden prikbord.
Worden alle berichten geplaatst?
Nee. Berichten en/of reacties die op enige wijze onjuist, grof , beledigend en/of schadelijk kunnen zijn worden per direct verwijderd. De geplaatste berichten dienen op geen enkele wijze een concurrerende inhoud te hebben t.a.v. delving en realisering van arbeidsinkomsten door Koopwoningen Oostenrijk, KWO-I of KWO. Het onderwerp van de berichten moet een gerelateerd zijn aan de Koopwoningen OOstenrijk elementen Service of Verhuur. Lees voorwaarden prikbord.