service

Over KWO-S

Wie zijn we?

KWO-Service is een van de 4 elementen van Koopwoningen Oostenrijk

Koopwoningen Oostenrijk

KWO is een projectontwikkelaar die vertegenwoordigd is in Nederland en heeft een kantoor in Villach, Oostenrijk. Aan de hand van een bouw-raamwerk (wat u kunt verpersoonlijken met vele meeruitvoeringen) bouwt u samen met KWO uw eigen, prachtige, exclusieve, droomhuis. KWO heeft tevens een eigen ingenieursbureau. Koopwoningen Oostenrijk coördineert alle financiële, fiscale, administratieve, juridische zaken en regels betreffende het kopen en bouwen van de woning in Oostenrijk. Het ingenieursbureau KWO-I begeleidt en controleert het hele bouwproces d.m.v. bouw management.

4 elementen
Voor het kopen , bouwen ,beheren en eventueel verhuren heeft Koopwoningen Oostenrijk voor u een uniek totaalconcept ontwikkelt. Het totale concept bestaat uit 4 elementen:

1. KWO: Koopwoningen Oostenrijk

De Nederlandse vestiging Koopwoningen Oostenrijk ontwikkelt i.s.m. KWO in Oostenrijk de nieuwbouwprojecten .Daarnaast verzorgt Koopwoningen Oostenrijk de marketing en ondersteuning voor de verkoop in het algemeen. Koopwoningen Oostenrijk organiseert en structureert het begeleidingstraject binnen het totaalconcept. Tevens adviseert Koopwoningen Oostenrijk bij de aankoop van vastgoed in Oostenrijk in het algemeen.
Meer info? www.KoopwoningenOostenrijk.nl: koop

2. KWO-I: KWO Ingenieursbureau

Het eigen ingenieursbureau in Oostenrijk begeleidt u gedurende het hele bouwproces. Hierdoor heeft u gedurende de bouwperiode uw eigen aanspreekpartner en tevens controle op de bouwactiviteiten. KWO-I biedt u oa. een uniek fotovolgsysteem aan om de bouw-status van uw woning op afstand te volgen. KWO-I heeft ter plaatsen een bouw manager en een beëdigd Sachverständige ( controlleert of uw woning conform de Oostenrijkse bouwwetgeving wordt gebouwd) aangesteld. Deze zijn beide voor u permanent in Oostenrijk aanwezig om alle zaken die bij het bouwen van belang zijn ter plaatsen regelmatig te controleren.
Meer info? www.KoopwoningenOostenrijk.nl: bouw

3. KWO-S: KWO Service

KWO-S is een gefaciliteerd (besloten) platform voor de KWO klanten. Hier op vindt u dienstenaanbieders zoals receptie dienst ,woningverzorgers, woningonderhouders , productaanbieders taxidiensten (van en. naar bijv. vliegvelden ), vertaal diensten. Daarnaast vindt u bijvoorbeeld fiscale en juridische informatie m.b.t. Oostenrijkse wetgeving , uitleg en voorbeelden over gemeentelijke formulieren en hoe deze in te vullen.

De dienstenaanbieders worden door KWO-S benaderd voor deelname en daarna ondersteund. Bij meerdere klachten, van onze KWO klanten ,over een diensten aanbieder houdt KWO-S zich het recht voor om de dienstenaanbieder eventueel te verwijderen van het platform. Op grond hiervan wordt concurrentie ontwikkelt en zal eventuele monopolie posities van een enkele dienstenaanbieder bemoeilijkt worden. Hiermee proberen wij de prijs en kwaliteit te waarborgen. Voor onze klanten die gaan verhuren inpliceert dit dat de kosten voor verhuur ca. 20 tot 25 % voordeliger kunnen zijn. Waardoor het verhuur rendement toe neemt .
KWO-S is voor de huizenbezitter een informatiebron voor alle zaken die met huizenbeheren te maken heeft. Het platform biedt tevens een social netwerk voor de huizenbezitters onderling waar ze vragen, aanbod , tips en ondersteuning w.b.t. het verhuren en beheren van een huis op afstand, met elkaar kunnen delen d.m.v. berichten op het prikbord.

4. KWO-V: Vakantiesite Karintië

KWO-V is een platform in oprichting, waarop uitsluitend klanten van Koopwoningen Oostenrijk hun woning ter verhuur kunnen aanbieden. De website zal tevens een promotie- en informatieplatform zijn voor alle zomer- en winteractiviteiten in dit unieke gebied. Dit alles wordt gerealisseerd in samenwerking met de Toeristenverein Kärnten.
KWO-V zal zelf worden gepromoot op bijvoorbeeld; beurzen, kranten & tijdschriften en digitale media.

Wat doen we?

KWO-S is het Service Portaal van Koopwoningen Oostenrijk en heeft voor u een onmisbare waarde.

Dienstenaanbiederssysteem

U vindt hier een uniek systeem voor huizenbezitters en dienstenaanbieders.
Op het besloten Service Portaal vindt u vele dienstenaanbieders, zoals woningverzorgers/onderhouders en productaanbieders, om uw huis (op afstand) te beheren.
Zij worden u aangeboden in diverse categorieën zoals:

 • receptie diensten: linnengoed, broodjesservice, sleutelafgifte, welkomspakket, dienstverwijzingen e.d.
 • inspectie diensten: bewaking, inspectie
 • woningverzorging: schoonmaak, loodgieter, elektricien, ongedierte bestrijding, schoorsteenveger, schilder e.d.
 • tuinverzorging: sneeuwruimen, tuinwerkzaamheden e.d.
 • maar u vindt ook categorieën over faciliteiten voor verhuur voor toeristen (taxidiensten naar vliegveld) en fiscale , administratieve , hypotheek , verzekerings- en juridische zaken.
KWO info

U krijgt op dit besloten ervice Portaal verder informatie over allerlei nieuwe ontwikkelingen en wetenswaardigheden op het gebied van huisbeheer en onderhoud (op afstand). U kunt bijvoorbeeld uitleg vinden over officiële formulieren, zoals het invullen van het formulier voor toeristenbelasting, of u krijgt tips, van de aan ons verbonden juristen en fiscalisten, met betrekking tot verhuur en exploitatie van uw woning.

Prikbord

Een andere zeer belangrijke waarden voor de huizenbezitter is het sociaalnetwerk tussen de huizenbezitters onderling. Zij kunnen daar veel voordeel uit halen door elkaar tips en ondersteuning te geven en ervaringen delen op het gebied van huizen-beheren op afstand.
Op het besloten Service Portaal is daarvoor een prikbord waarop de huizenbezitter aan een andere huizenbezitters raad kan vragen of een ruil of dienst op het gebied van huizenbeheren en/of verhuren kan aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn:

 • collectief reizen,
 • collectief transfer van vliegveld naar de woningen,
 • gezamelijk een schilderklus aanpakken voor een betere offerte,
 • wie heeft skischoenen maat 39?,
 • ik heb een babybedje te huur of te leen,
 • wie heeft voor mij…te leen?,
 • ik heb een idee of systeem bedacht om gezamelijk het vuilnis op te halen en wie wil daar aan mee doen?

Meer weten? lees de Prikbord voorwaarden

Het Service Portaal van Koopwoningen Oostenrijk is gemaakt voor u om, samen met ons, nog sterker te worden dan u nu al bent.

 • het is de bedoeling dat u optimaal kunt genieten van uw woning en een zo goed mogelijk verhuur rendement heeft.
 • door het dienstenaanbiedersysteem worden meeverdienende tussenpersonen eruit gehaald en betaald u direct aan de dienstenaanbieder. U bent dus beiden goedkoper uit.
 • door het dienstenaanbiedersysteem boekt u tijdwinst. U hoeft niet zelf opzoek te gaan naar dienstverleners en u krijgt d.m.v. opgegeven referenties een indicatie over de betrouwbaarheid (prijs, kwaliteit) van de dienstenaanbieder.
 • het Service Portaal houdt u op de hoogte van ontwikkelingen en informatie over huizen-beheren
 • u kunt beter verhuren als u samenwerkt.
 • samen werken is heel belangrijk en maakt ons mensen sterker.

Het besloten Service Portaal is een plek om te profiteren van een collectieve creatieve inbreng van huizenbezitters bij het streven naar: een zo goed en goedkoop mogelijk onderhoud van de woning (op afstand) en het delen van ideeën met en voor elkaar.

Ons Service Portaal biedt u:

 • voordeliger, sneller en eenvoudiger uw woning (op afstand) beheren.
 • een beter verhuurrendement en
 • meer tijd om te genieten van uw woning.

Hoe werkt KWO-S?

Op de pagina van het Service Portaal vindt u bij platform een uitgebreide uitleg over de doelstelling en het gebruik van het platform.
Heeft u interesse in deelname aan dit besloten platform, dan kunt u zich aanmelden op het Service Portaal. Bij: aanmelden als huizenbezitter of bij: aanmelden als dienstenaanbieder.
Bij voorwaarden huizenbezitter of voorwaarden dienstenaanbieder, leest u over de toegangsregels en regels omtrent het gebruik van het platform.
Wilt u gebruik maken van het sociale netwerk d.m.v. het prikbord? Op de pagina prikbord leest u over de aanmelding, toegangsregels en regels omtrent het gebruik van het prikbord.

Als u aangemeld bent, en u heeft aan de voorwaarden voor deelname aan het Service Portaal voldaan, dan ontvangt u een persoonlijke inlogcode waarmee u toegang krijgt tot het besloten deel van het Service Portaal.
Meer weten? ga verder naar het Service Portaal