service

Conditions bargains

Hartelijk dank voor uw interesse om een aanbieding en/of advertentie te plaatsen op de aanbiedingenpagina van het platform van KWO-Service.

Regelgeving

Een ieder die een aanbieding en/of een advertentie wil plaatsen op de aanbiedingenpagina, en daarmee een positieve bijdrage kan leveren aan het beheren en/of verhuren van een huis (op afstand) in de breedste zin van het woord, kan zich aanmelden. De adverteerder en/of aanbieder mag geen concurrentie vormen voor Koopwoningen Oostenrijk, KWO Austria en KWO-I bouwmanagement.
Voldoet u niet aan deze voorwaarden en wilt u toch een aanbieding en/of advertentie plaatsen, neem dan voor overleg contact op met Koopwoningen Oostenrijk.
De aanbieding/advertentie dient uitsluitend in het Nederlands, Duits of Engels aangeleverd te worden.

KWO-S neemt op geen enkele wijze deel aan de inhoud van de aanbieding/advertentie.
KWO-S is niet verantwoordelijk voor fouten die optreden bij het invullen van de aanbieding en/of advertentietekst.

Rechten

De duur van een aanbieding-/advertentieperiode op de aanbiedingenpagina is drie maanden.

Tegelijkertijd wordt de aanbieding/advertentie voor onbepaalde tijd geplaatst in het serviceplatform: in het dienstaanbieders-systeem, op het prikbord en op KWO info.
Deze plaatsing in het dienstaanbieders-systeem, op het prikbord en op KWO info, voor onbepaalde tijd, is afhankelijk van de doorstroom van andere aanbiedingen/advertenties. Er worden namelijk hooguit twee advertenties getoond. Op deze pagina’s wordt voornamelijk reclame gemaakt voor de aanbiedingpagina.

Aanbieding/advertentie op de aanbiedingenpagina:
De aanbieding/advertentie op de aanbiedingpagina bestaat uit tekst en een foto. Deze foto moet als bijlage bij het formulier worden meegestuurd.

Kosten

Aanbieding/advertentie op de aanbiedingenpagina:
Het plaatsen van een aanbieding/advertentie, voor drie maanden, kost: €15,00.
Alle prijzen zijn exclusief btw. en wijzigingen zijn voorbehouden.

Betaling

De betaling geschiedt op basis van eenmalige afschrijving.
Na ontvangst bij KWO-S van het aanbieding-/advertentieformulier krijgt u een factuur, met de termijn van plaatsing, naar uw email-adres opgestuurd.

Met vriendelijke groeten, KWO-S