service

Wat is het Prikbord?

Doelstelling

Het prikbord is een onderdeel van het Service Portaal.
Het service systeem van Koopwoningen Oostenrijk is voor u gemaakt, om samen met ons, nog sterker te worden dan u nu al bent.
Het Service Portaal bestaat uit 3 onderdelen:

Het Dienstenaanbiedersysteem
  • door het dienstenaanbiedersysteem worden meeverdienende tussenpersonen eruit gehaald en betaalt u direct aan de dienstenaanbieder. U bent dus altijd goedkoper uit.
  • door het dienstenaanbiederssysteem boekt u tijdwinst. U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar dienstenaanbieders.
KWO info

Het service systeem houdt u op de hoogte van ontwikkelingen en informatie over alles wat te maken heeft met huizen beheren (op afstand).

Het Prikbord

Het prikbord heeft een zeer belangrijke waarden, voor de huizenbezitter. Het is een sociaal netwerk tussen de huizenbezitters onderling. Huizenbezitters kunnen daar veel voordeel uit halen, door elkaar tips en ondersteuning te geven en ervaringen en bezittingen te delen op het gebied van huizen beheren (op afstand). Op het besloten service platform is om die reden een prikbord gerealiseerd.

Het besloten serviceportaal is een plek om te profiteren van een collectieve creatieve inbreng van huizenbezitters, bij het streven naar een zo goed en goedkoop mogelijk onderhoud van de woning (op afstand) en het delen van ideeën met en voor elkaar.
KWO-Service biedt u hiermee een platform, waardoor u voordeliger, snelle, en eenvoudiger uw woning (op afstand) kunt beheren, met een beter verhuurrendement en meer tijd om te genieten van uw woning.

Hoe werkt het prikbord

Op het prikbord kan een huizenbezitter aan een andere huizenbezitter (op het gebied van huizen beheren en/of verhuren) raad vragen of een ruil of dienst aanbieden.

Voorbeelden hiervan zijn: collectief reizen naar Oostenrijk, collectief transfer van vliegveld naar de woningen, gezamenlijk een schilderklus aanpakken voor een betere offerte, wie heeft skischoenen maat 39?, ik heb een babybedje te huur of te leen, ik heb een idee of systeem bedacht om gezamelijk het vuilnis op te halen en wie wil daar aan mee doen? enzovoort.

Bij de pagina “oproep plaatsen” vindt u een invulformulier waarmee u eenvoudig uw boodschap aan KWO-S kunt verzenden.
De berichten zullen voor bepaalde tijd worden geplaatst en daarna automatisch worden verwijderd.

Het kader waar de berichten van de onderwerpen dienen te vallen zijn:

  • het (te koop, te huur) aanbieden van bezittingen.
  • het vragen en/of aanbieden van samenwerking en/of diensten aan elkaar.

Tips om te komen tot een beter, goedkoper, eenvoudiger beheer en/of verhuur van de woning (op afstand).
Voor regels en voorwaarden omtrent het gebruik van het prikbord, lees hiervoor: voorwaarden prikbord.