service

Voorwaarden prikbord

Regelgeving

De inhoud van de geplaatste berichtmeldingen op het prikbord van KWO-S dienen op geen enkele wijze een concurrerende inhoud te hebben ten aanzien van derving en realisering van arbeidsinkomsten door Koopwoningen Oostenrijk, KWO-I of KWO. Het bericht zal per direct worden verwijderd en de berichtgever zal een waarschuwing krijgen, bij herhaling zal de toegang tot het gebruik maken van het platform worden ontzegd.

De berichten zullen voor bepaalde tijd worden geplaatst en daarna automatisch worden verwijderd.

Het kader van de onderwerpen waar binnen de inhoud van de berichten dienen te vallen zijn:
Het (te koop , te huur) aanbieden van bezittingen.
Het vragen en/of aanbieden van samenwerking en/of diensten aan elkaar.
Tips om te komen tot een beter, goedkoper-, eenvoudiger beheer en/of verhuur van de woning (op afstand).

Heeft u nog andere onderwerpen voor de berichten op het prikbord, dan kunt u die middels de contactpagina aan KWO-S doorgeven . Deze zullen worden besproken en bij goedkeuring toegevoegd.

Aansprakelijkheid

KWO-S neemt op geen enkele wijze deel aan het prikbord, aan de inhoud van de communicatie tussen huizenbezitters en/of andere gebruikers onderling. KWO-S heeft daarmee geen verantwoording omtrent de plaatsing van het bericht door de gebruiker en over de inhoud en de respons op het prikbord.
KWO-S stelt het prikbord beschikbaar op basis van eigen verantwoordelijkheid van de gebruikers.
KWO-S is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door gebruik van-, of communicatie tijdens, het gebruik maken van het prikbord.

Het prikbord heeft een mededeling functie.

KWO-S houdt zichzelf het recht voor om bij verdenking van onjuist, grof, beledigend of op andere wijze voor een ander schadelijke berichtmelding en/of reacties, dit bericht per direct te verwijderen. De berichtgever zal een waarschuwing krijgen, bij herhaling zal de toegang tot het gebruik maken van het platform worden ontzegd.

Rechten

Na aanmelding (lees hiervoor de voorwaarden huizenbezitter) ontvangt u de persoonlijke inlogcode om toegang te krijgen tot het met inlogcode toegankelijke deel van het service platform van KWO-S. De persoonlijke inlogcode geeft u recht om inzage te hebben in het dienstenaanbieders-systeem en de nieuwsberichten en om gebruik te maken van het prikbord.

Kosten

Na betaling , aan KWO-S , voor het gebruikmaken van het met inlogcode toegankelijke deel op het serviceplatform (lees hiervoor de voorwaarden huizenbezitter) zullen geen extra kosten worden berekend voor het gebruik maken van de berichten-box.

Opzegging

Voor opzegging van het serviceplatform van KWO-S (lees de voorwaarden huizenbezitter).

Betaling

Voor betaling deelname aan serviceplatform KWO-S (lees de voorwaarden huizenbezitter).

Toegang

Na aanmelding (lees hiervoor de voorwaarden huizenbezitter) ontvangt u de persoonlijke inlogcode om toegang te krijgen tot het met inlogcode toegankelijke deel van het service platform van KWO-S waar het prikbord zich bevindt.